Go Back
+ servings
Udskriv
Ingen vurderinger endnu

Efterårs Carbonara: Hvis du skulle være vinterdeprimeret...

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid20 minutter
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 250 gram tørret pølse
  • 1 stort rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk tomatpesto
  • 3 store spsk cremefraiche 18 % eller 38 % your choice!
  • 3 forårsløg
  • 1 spsk kapers
  • 10 cherry tomater
  • Saften fra ½ citron
  • 500 gram æggenudler
  • Salt/Peber

Sådan gør du

  • Varm en wok godt op uden olie eller fedtstof.
  • Fjern skinnet fra pølsen og skær den i mindre stykker og læg dem på panden.
  • Skær løg og hvidløg i stykker imens.
  • Når pølsen har stegt i ca. 7-8 minutter tilsætter du løggene og lader det stege til det er gyldent.
  • Tilsæt så tomatpesto og skru ned til middelsvag varme lad det simre imens du rengør og snitter forårsløg og tomater.
  • Tilsæt så cremefraiche og smag til med salt og peber imens du sætter en gryde med saltet vand over og kogerne nudlerne.
  • Når nudlerne er kogte tilsætter du dem i retten og sikre at der lige er er par spiseskefulde pastavand med.
  • Smid tomater, forårsløg over og giv det et skud citron og friskkværnet peber.