Go Back
+ servings
Udskriv
5 fra 1 stemme

The Double Bypass Burger

Forb. tid20 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid40 min
Antal: 1
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 4 store stykker hvid toast brød
  • 300 gram hakket oksekød af bedste kvalitet med 10 % fedt
  • Salt/Peber
  • 6 stykker bacon
  • 10 stykker ost - gerne noget fed gouda i skiver/cheddar
  • 3 store æg
  • SMØR! Noget der ligner 100 gram

Sådan gør du

  • Start med at varme ca. 1 spsk smør op på en pande og læg dit toastbrød på.
  • Læg så 2 skiver ost på hvert stykke og læg det andet stykke toastbrød på.
  • Steg det langsomt til det er sprødt på begge sider.
  • Imens sætter du dit bacon til at stege og former bøffen.
  • Mas det godt enten med hånden eller en stor ske undervejs for at få det så fladt som muligt.
  • Giv dit kød noget salt og peber og form det til en god stor bøf, den må godt trække lidt.
  • Læg dit bacon til side og steg bøffen i det overskydende fedt.
  • Når bøffen er halvvejs vender du den og smider 3 stykker ost på.
  • Nu skulle dine toast gerne være færdige - altså sprød udenpå og smeltet ost indeni.
  • Find en tallerken og læg toasten ud på.
  • Slå et æg ud i baconfedtet og steg det. Vend det og smid det første stykke ost på. Når det er smeltet og ægget er næsten færdig - det tager ca. 45 sekunder på hver side - det skal smile, så sætter du det til side.
  • Fortsæt så med næste æg og ost og læg dem ovenpå det færdige.
  • Nu burde bøffen være klar.
  • Læg den på toasten og læg æg/ost ovenpå og slut af med den sidste toast!
  • YES!