Start med at partere kyllingen - bryst, lår, overlår, vinger - giv dem en god omgang salt og smør dem med lidt olie.
Smid det hele på nær bryst i en stor bradepande og i ovnen på 100 grader. Stil brysterne til side.
Rengør alle grøntsagerne og skær rosenkålen, tomater, rødløg og citron over i halve.
Varm en grillpande eller almindelig pande og steg rosenkål, rødløg i olie ved høj varme, giv det lidt salt og peber. Lad det stege i ca. 10 minutter.
Lad citronen stege hvor du lige maser den hård ned på grillpanden (antaget at du har en) så du får lavet lidt "sear marks".
Når de er færdige smider du dem i ovnen til kyllingen.
Kog kartoflerne til perfektion, masser af salt 7 minutter - sluk og lad dem trække.
Lad dem dampe af og steg dem langsomt på en pande med godt med oliven olie salt og peber til de er sprøde.
Imens laver du din heftige hvidløgs-dyppe-mayo.
Så er der på tide at få brysterne ind sammen med tomaterne og forårsløgene.
Smid det ind og skru op på 200 grader og giv det ca. 35-40 minutter. Vær sikker på din saltning er korrekt, og imens jeg lige husker det - vrid lige lidt peber ind over også.
Skær persillen fint og drys over.