Start med at sætte en kasserolle over med saltet vand, og der skal meget i, 5 spsk.
Smid kartofler i og kog dem lige nøjagtig 5 minutter, sluk og lad dem trække samme tid.
Giv laksen lidt salt og lad den trække indtil den skal steges.
Skær kartoflerne ud i mindre stykker.
Varm 2 pander op med olie og smør.
Smid kartoflerne på den ene pande og lad dem stege et par minutter, til de får en lille skorpe.
Hæld fløden over og skrue helt ned så det småsimrer.
Efterfølgende smager du til med muskat, salt og peber.
Steg nu laksen på skinsiden i ca. 5-6 minutter. Hvis du gerne vil have den helt stegt igennem, så sætter du låg over eller steger den på den anden side.
Imens laksen steger knækker du dine asparges.
Når laksen er færdig sætter du den til side og dækker den til.
Find nu en tør pande og steg aspargesene i 3 minutter til de tager lidt farve.
Når de er færdige slukker du og hælder lidt ekstra jomfru-oliven olie og og krydrer dem med salt og peber.
Find en tallerken og læg kartoflerne nederste, så asparges og til sidst laks samt citron.