Udskriv
0 fra 0 stemmer

Kuller og Kartoffelsalat

Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Kuller

  • 600-700 gram Kuller
  • 250 gram cherrytomat
  • 3 forårsløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk balsamico
  • ½ tsk rørsukker
  • Salt/peber

Glace

  • 2 spsk honning
  • 2 spsk balsamico
  • 1 spsk olie

Kartoffelsalat

  • 600 gram småkartofler
  • 1 lille bund radisser
  • 1 rødløg
  • 1 bundt dild
  • 1 bundt purløg
  • 1 dl hytteost
  • 1 dl cremefraiche
  • 1 tsk grov dijon sennep
  • Saften af ½ citron

Rucolapesto

  • 1 stor håndfuld rucola
  • ½ bundt basilikum
  • 2 spsk revet parmesan
  • 2 spsk pinjekerne
  • Saften fra ½ citron
  • Salt/peber
  • 1 dl olivenolie

Sådan gør du

Kuller

  • Læg kullerne i et ildfast fad og læg en skefuld tomat-løg blanding og pesto på halvdelen. Luk så den anden halvdel ovenpå, så du får en lille fin lomme af fisk. Sørg for at der er lidt pesto til at putten oven på alle kullerne til sidst. Fordel også glacen over fiskene.
  • Bag dem i oven ved 180 grader i 15 min.

Glace

  • Kog det hele sammen til en klistret masse!

Kartoffelsalat

  • Kog kartofler præcis 8 minutter, sluk for varmen og lad dem trække yderligere 8 minutter.
  • Hak dild, purløg, radisser, rødløg fint og vend det sammen med resten af ingredienserne, stil det på køl i 30 min.

Rucolapesto

  • Kør hele molevitten igennem en blend til du har en grov pesto.