Udskriv
0 fra 0 stemmer

Food On Film - take 3: The Whammy Burger

Forb. tid20 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid40 min
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Bøfferne

  • 500 g hakket oksekød - gerne fritgående
  • 2 fed hvidløg1 spsk Engelsksauce
  • 1 lille rødløg
  • 3 små syltede drueagurker
  • 50 g friskrevet cheddar
  • Olie og smør til stegning
  • 1 tsk salt
  • Friskkværnet peber

Tilbehør

  • Burgerboller efter valg eller brug linket i opskriften
  • 1 Bøftomat eller en stor tomat
  • Syltede arugker brug linket i opskriften
  • Rå løg ringe
  • Mayonaise Hellmans eller vores hjemmelavede igen brug linket
  • Ketchup
  • Lollo Bionda salat det kan være lidt svært at opdrive

Sådan gør du

Bøfferne

  • Hak rødløg, hvidløg og drueagurker fint og bland det i farsen.
  • Tilsæt Engelsk Sauce, ost, salt og peber og vend det godt sammen.
  • Stil det på køl 30 min.
  • Form nu bøffer i passende størrelse
  • Steg dem på en varm pande med halv olie og halv smør, nu behøver ikke at sparre for sammensætningen i bøfferne gør let, at de kan sætte sig lidt fast.

Tilbehør

  • Skær boller igennem og pensel dem med olie, varm dem i ovnen eller på en pande eller som mig med en flammekaster :-)
  • Snit løg og tomater og hak salaten og så er det bare i gang med at bygge!