Udskriv
0 fra 0 stemmer

Syltede vagtelæg med urtemayo

Antal: 10
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Syltede vagtelæg

  • 20 vagtelæg
  • 1 flaske æblecidereddike

Krydderurtemayo

  • 3 æggeblommer
  • ½ tsk. dijon sennep
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • Lidt salt
  • Lidt friskkværnet peber
  • 3 tsk citronsaft
  • 3 dl smagsneutral olie fx. raps eller vindruekerne
  • 1 bundt persille
  • 1 bundt dild
  • 1 bundt purløg

Sådan gør du

Syltede vagtelæg

  • Kog vagtelæggene i ca, 2 min.
  • Stop kogningen af æggene ved at smide dem i iskoldt vand.
  • Pil æggene, smid dem i et sylteglas og dæk med æblecidereddike. Lad æggene sylte i minimum et døgn.

Krydderurtemayo

  • Blend de grofthakkede krydderurter med 2dl af olien, til den ønskede konsistens (jeg foretrækker meget glat).
  • I et højt tyndt (blender) beholder tilsættes samtlige ingredienser og blendes til mayoen er færdig.

Servering

  • Serveres med lidt flagesalt.