Go Back
Udskriv
5 fra 3 stemmer

Tapas: Patatas bravas med Aioli

Ret: Tapas
Køkken: Spansk
Forfatter: Fynboen

Ingredienser

  • Bagekartofler
  • Salt
  • Æggeblommer
  • Citron
  • Hvidvinseddike
  • Hvidløg
  • Olie

Sådan gør du

  • Rens og skær dine kartofler i mindre firkanter.
  • For ekstra sprøde kartofler bruges denne fremgangsmåde: <a href="http://gastromand.dk/triple-cooked-hjemmelavede-pommes-frites/" data-mce-href="http://gastromand.dk/triple-cooked-hjemmelavede-pommes-frites/">Triple Cooked fries</a>
  • Lav din mayonnaise. Der går cirka 1 dl. olie på 1 æggeblomme. Husk at ingredienserne skal have stuetemperatur. Fremgangsmåde ses her: <a href="http://gastromand.dk/opskrift-hjemmelavet-mayonaise" data-mce-href="http://gastromand.dk/opskrift-hjemmelavet-mayonaise">Hjemmelavet mayonaise</a>
  • Når din mayonaise er lavet, tilsæt så knust/presset hvidløg. Smag gerne efter, så du opnår den ønskede styrke af hvidløg. Vupti - aioli is done.