Bland vand, gær og sukker sammen.
Tilsæt halvdelen af 00-melet og semolaenog rør det ud, til der ikke er flere klumper.
Rør salt og olie i. Tilsæt herefter resten af melet over to omgange (føles dejen for våd, så spæd op med 00 mel), og ælt dejen godt igennem: Dejen skal aktiveres, og det handler om manpower! Efter 10-15 minutter skulle dejen begynde at blive glat og smidig at røre ved. Lav et snit i dejen og tjek, om den er skinnende indvendig.
Lad dejen hæve på køl i en times tid eller til dobbeltstørrelse (allerbedst er det at lave den dagen før, men det er ikke ultravigtigt).
Tag dejen ud og skær den ud i 3 boller (á ca. 160 g)
Ælt bollerne ved at folde ind mod det samme punkt i bollen, så den får en glat og spændstig overflade. Bollen skal rette sig op af sig selv, når man trykker på den. Læg dem på en bakke og lad hvile på køl i en halv times tid.
Tag dem ud og lad dem få lidt temperatur igen, før du ruller den ud.