Udskriv
4.67 fra 3 stemmer

Pocheret æg med hønsefond og savoykål

Ret: Forret
Antal: 4
Forfatter: Fynboen

Ingredienser

  • ½ hoved savoykål
  • 4 landæg
  • 1 liter kraftig hønsefond
  • Evt. citronsaft

Sådan gør du

  • Snit og kog savoykålen i 1 liter hønsefond. Kålen skal koges mør. Hvis du ikke lige står og har rigtig fond ved hånden, så tag en liter vand og 4-5 boullionterninger. Husk at smage til med salt, peber og evt. lidt citron.
  • Pocher æggene. Har du ikke lige styr på, hvordan det foregår, så smut på Youtube, og søg efter det. Det er masser af fine instruktioner på nettet.
  • Placer det pocherede æg i en skål og hæld fonden med kål henover.
  • Server straks med et ekstra skud salt og peber og evt. noget groft brød.