Udskriv
5 fra 2 stemmer

Stenalderbrød - Pæleo

Som nævnt i min anmeldelse af  Thomas Rodes Stenalderkost er fænomenet pæleo svært at komme uden om for tiden og jeg er da også hoppet delvist med på vognen - vi er jo nysgerrig sjæle på Gastromand og mener bestemt ikke vi mange for at kaste os ud i nye projekter.
Forb. tid10 min
Tilb. tid1 t
Samlet tid1 t 10 min

Ingredienser

  • 100 g valnødder
  • 100 g hasselnødder
  • 100 g mandler
  • 100 g hvide sesamfrø
  • 100 g hørfrø
  • 100 g solsikkekerner
  • 100 g græskarkerner
  • 100 g pinjekerner
  • 6 øko æg
  • 1 dl oliven olie
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

  • Forvarm din ovn til 160 grader.
  • Blend alle nødderne/kerne, men ved nogle af dem, fx græskarkerner, mandler eller hasselnødder skal du ikke blende det helt til mel, lad dem beholde lidt struktur. Det bliver pænere og mere indbydende at se på.
  • Tilsæt så æg, salt og olien og rør det hele godt sammen.
  • Find en rugbrødsform og beklæd den med bagepapir.
  • Bag "brødet" i en time.