Udskriv
0 fra 0 stemmer

Carbonara Reinvented

Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • Pasta
  • 1 bundt asparges
  • 100 gr bacon
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 klat smør
  • 2 æg
  • Lidt eddike
  • 100 gr parmesan
  • Lidt saft af citron
  • Lidt basilikum
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær/hak bacon, asparges, løg og hvidløg i passende stykker.
  • Varm vand til pasta i en gryde og til pochering i en anden (tilsæt eddiken i denne).
  • Steg bacon ved medium varme, til det er begyndt at brune.
  • Tilsæt asparges sammen med en klat smør og lidt peber og steg i ca. 5 min.
  • Samtidig koges pastaen al dente (husk rigeligt med salt i vandet).
  • Riv parmesanen.
  • Dræn pastaen og tilsæt den til panden sammen med den revne parmesan.
  • Pochér æggene (se hvordan hér: http://www.youtube.com/watch?v=hQrjHAQjtYw&feature=related).
  • Smag pastaen til med citron, salt og masser af peber.
  • Tilsæt en ekstra klat smør hvis du vil have den mere cremet.
  • Anret pastaen på tallerknen og garnér med basilikum og parmesanflager.
  • Afslut med det pocherede æg, citron, lidt salt og et vrid peber.
  • Velbekomme!