Go Back
Læsøporse i glas
Udskriv
4.12 fra 9 stemmer

Porsesnaps

Forfatter: Gastromand

Ingredienser

  • 1 flaske smagsneutral snaps eller vodka
  • 10 gram porserakler
  • 1 tsk sukker

Sådan gør du

  • Placer raklerne i et stort glas med låg. Hæld snaps/vodka på og tilsæt en tsk sukker.
  • Ryst godt og stil glasset til side et mørkt sted. Her skal det stå i op til tre måneder indtil du filtrerer raklerne fra og hælder snapsen på flaske – kig til den i starten, så du kan følge hvordan den stille og roligt skifter farve.
  • Smag på den undervejs. Alt efter hvornår du har plukket dine rakler kan snapsen blive meget kraftig inden der er gået tre måneder. Når den rammer en smag du finder behagelig, så stopper du bare trækkeprocessen. Og hvis du kommer til at glemme den, så er det ikke en katastrofe. Bliver en snaps for stærk i smagen, så kan den altid fortyndes op med mere snaps eller vodka = mere snaps.