Varm en pande op (2/3 af max blus) og steg chorizoen i et par minutter, til de er let sprøde i overfladen.
Fjern chorizoen, tilsæt lidt olie og hvidløget. Rist det et øjeblik og tilsæt rejerne samt lidt salt og peber, og limesaft.
Steg i et par minutter (husk at de ikke skal steges færdige på panden).
Lad rejerne køle lidt af og hak dem meget groft.
Bland osten og del i fire portioner.
Smid en tortilla på panden og fordel det meste af en portion ost ovenpå.
Steg i et minuts tid og læg 1/4 af chorizoen og rejerne ovenpå osten. Drys resten af osteportionen ovenpå, og afslut med en tortilla.
Lad quesadillaen stege på den ene side, til osten smelter, mens du presser den let sammen med en paletkniv.
Vend quesadillaen når det er muligt og steg på den anden side, til den er sprød.
Skær den ud i passende trekanter, drys koriander over og servér med guacamolen.