Go Back
+ servings
Udskriv
5 fra 1 stemme

"A little back of chili" - mexicansk chiligryde

Antal: 4
Forfatter: Gastromand

Ingredienser

  • 800 g god gerne øko hakket oksekød
  • 1 tsk tørret salvie
  • 2 store løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 grønne peberfrugter
  • 6 chili afgør selv hvilke du tør komme i
  • 4 store tomater
  • en lille håndfuld mynte
  • saften af en limefrugt
  • Salt/peber
  • 4 to rtillas
  • Iceberg salat
  • Cremefraise 38 % and you know it!

Sådan gør du

  • Sæt en god stor gryde over en rask ild og tilsæt et par skvæt olie
  • Svits kødet sammen med salvien
  • Hak løg, hvidløg (fint) og tomater og peberfrugterne (groft), svits det hele i ca. 15 min.
  • Tilsæt de hakkede tomater og et par dl. vand, hak chilien og tilsæt denne - lad det simre videre.
  • Duft til retten og nyd synet af de mange chilier - du kan evt. også råbe "YES!" højlydt!
  • Imens klarer du salaten, bræk bladene i store stykker og skyl dem
  • Varm tortillaerne på en tør pande og skær dem i kvarte, læg dem på en tallerken med et viskestykke over.
  • Tilbage til chilien, smag den til med salt, peber og hak mynten og tilsæt den.