Fiskelasagne1
Udskriv
4.34 fra 3 stemmer

Sommerlasagne med gulerod, ærter og KØDFISK!

Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 500 g kulmulefilet
  • 1 pakke friske lasagneplader
  • 1 portion tomat sauce
  • 1 portion bechamel sauce
  • 1 portion basilikumspesto
  • 2-3 skrællede gulerødder skåret i ca. 1 cm. tykke skiver
  • 1 kopfuld ærter - gerne friskbælgede i sommermånederne

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 225 grader
  • Giv kulmulen lidt salt og evt. peber
  • Bring en kasserolle med vand i kog
  • blancher gulerødderne i 2 min.
  • Hæld vandet fra gulerødderne
  • Skær kulmulen i ca. 2 cm. tykke skiver

Saml lasagnen

  • Smør et lag tomat sauce i bunden af dit lasagnefad (ikke meget større end 15x20 cm)
  • Læg herefter fisk, bechamel, halvdelen af gulerødder og ærter og klatter af pesto på - slut af med pasta
  • Dette gør du to gange og slutter af med lidt tomat, bechamel og pesto på toppen
  • Bag lasagnen i ovnen i ca. 5 minutter ved 225 grader, hvorefter du skruer ned på 175 og giver den de sidste 15 (dette lille trick gør at dine lasagneplader "bobler op" og giver dem den helt rigtige konsistens og det helt rigtige "look").
  • Lad lasagnen hvile 10 min. - do not underestimate the power of this part!

Noter

Server lasagnen med en god tomatsalat eller groft brød.