Udskriv
4.5 fra 2 stemmer

Brunchburrito à la Gastromand

Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 1 stort løg
  • 6 fedhvidløg
  • 1 dåse øko hakket tomat
  • 250 gram dåse kidneybønner
  • 2 røde peberfrugter gerne snackpeber
  • 2 friske udkernede chili efter eget ønske
  • 6 laurbærblade
  • 4 små øko tomater
  • Olie til stegning
  • Salt/peber/sukker
  • 4 æg
  • 4 hvede tortillas
  • 200 g cheddar eller lignende
  • 1 lime
  • bund friske koriander
  • 2 dl. creme fraise

Sådan gør du

  • Fyr godt op under en tykbundet gryde og smid 4 spsk. olie i
  • Skær løg, hvidløg, peberfrugt, chili og smid det i gryden med laubærbladene, svits i 15 minutter - pas på det ikke brænder på!
  • Hæl nu de hakkede tomater og kidney bønner fra dåsen på og skru ned til middelsvag varme, lad det simre i 5 min
  • Smag til med salt og peber, evt. lidt sukker. Hak de friske tomater og læg ovenpå.
  • Nu kommer det lidt svære - lav 4 huller med en grydeske og slå de 4 æg hurtigt ud her! Du skal ikke fortvivle hvis det bliver blandet lidt for meget med saucen, det gør ikke noget
  • Nu pocheres æggene i saucen, så du lægger låg på og venter ca. 4 minutter, de må ikke få for meget.
  • Imens varmer du de tortillas, hakker korianderne og river cheddaren