Go Back
+ servings
Udskriv
4.34 fra 6 stemmer

Luksustarteletter med friske hvide og grønne asparges

Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 1 pakke tarteletter - ja jeg har endnu ikke forsøgt mig selv
  • 3-400 g plukket kylling
  • 1 bundt hvide asparges - Føtex' de bedste i denne omgang
  • 1/2 bundt grønne asparges - der trængte til at blive spist
  • 1 løg
  • En sjat hvidvin eller citronsaft
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk mel

Sådan gør du

  • Skær aspargesene i passende størrelse
  • Smid asparges, løg og hvidvin i en gryde og dæk med vand
  • Kog først de hvide asparges i 5 minutter og tilsæt derefter de grønne
  • Si vandet fra når de grønne har fået ca. 1 minut (kogevandet skal gemmes)
  • Smelt smør i en gryde
  • Tilsæt mel og pisk sammen
  • Pisk herefter kogevandet i lidt efter lidt
  • Tilsæt kødet og lad det varme igennem
  • Når kødet er gennemvarmt tilsættes aspargesstykkerne
  • Smag til med salt og rigeligt peber
  • Varm tarteletterne

Noter

Fyld tarteletterne riiigeligt op - det må gerne vælte ud på tallerken