Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
4.34
fra
6
stemmer
Luksustarteletter med friske hvide og grønne asparges
Antal:
2
Forfatter:
Gastromand.dk
Ingredienser
1
pakke tarteletter - ja jeg har endnu ikke forsøgt mig selv
3-400
g
plukket kylling
1
bundt hvide asparges - Føtex' de bedste i denne omgang
1/2
bundt grønne asparges - der trængte til at blive spist
1
løg
En sjat hvidvin eller citronsaft
1
spsk
smør
1
spsk
mel
Sådan gør du
Skær aspargesene i passende størrelse
Smid asparges, løg og hvidvin i en gryde og dæk med vand
Kog først de hvide asparges i 5 minutter og tilsæt derefter de grønne
Si vandet fra når de grønne har fået ca. 1 minut (kogevandet skal gemmes)
Smelt smør i en gryde
Tilsæt mel og pisk sammen
Pisk herefter kogevandet i lidt efter lidt
Tilsæt kødet og lad det varme igennem
Når kødet er gennemvarmt tilsættes aspargesstykkerne
Smag til med salt og rigeligt peber
Varm tarteletterne
Noter
Fyld tarteletterne riiigeligt op - det må gerne vælte ud på tallerken