Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
3.50
fra
34
stemmer
Dampede hvide asparges med brunet smør, nødder og estragon
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Antal:
2
Forfatter:
Gastromand.dk
Ingredienser
8
Hvide asparges
250
g
Smør
En håndfuld mandler eller hasselnødder
Frisk estragon
1
dl
Vand
1
tsk
Salt
Sådan gør du
Skræl aspargesene grundigt
Brun 3/4 af smørret, tilsæt nødderne og skru varmen til minimum
Bring vand i kog i en stor gryde - tilsæt salt og 1/4 af smørret
Damp aspargesene under låg i 5-6 minutter
Brug en hulske til at tage aspargesene op af vandet
Lad aspargesene dryppe af inden servering
Noter
Anret 2-4 asparges pr. tallerken alt efter str. Afslut med brunet smør med nødder og pynt med estragon eller kørvel.