Go Back
+ servings
Udskriv
3.4 fra 20 stemmer

Dampede hvide asparges med brunet smør, nødder og estragon

Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid20 min
Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 8 Hvide asparges
  • 250 g Smør
  • En håndfuld mandler eller hasselnødder
  • Frisk estragon
  • 1 dl Vand
  • 1 tsk Salt

Sådan gør du

  • Skræl aspargesene grundigt
  • Brun 3/4 af smørret, tilsæt nødderne og skru varmen til minimum
  • Bring vand i kog i en stor gryde - tilsæt salt og 1/4 af smørret
  • Damp aspargesene under låg i 5-6 minutter
  • Brug en hulske til at tage aspargesene op af vandet
  • Lad aspargesene dryppe af inden servering

Noter

Anret 2-4 asparges pr. tallerken alt efter str. Afslut med brunet smør med nødder og pynt med estragon eller kørvel.