Udskriv
0 fra 0 stemmer

Kalvetatar med stenbiderrogn og syltede løg

Ingredienser

  • 200 g kalveinderlår
  • 200 g stenbiderrogn
  • Syltede løgskaller – jeg brugte en variation af denne opskrift
  • Dild

Sådan gør du

  • Løgene syltes i så god tid som det nu lige er muligt – jeg brugte kvarte hvide og halve røde
  • time før servering røres stenbiderrognene forsigtet med lidt salt – der er sikkert et anbefalet mål, men jeg plejer at sjusse mig lidt frem og det er endnu ikke gået galt
  • Umiddelbart før servering hakkes kalveinderlår og røres med hel lidt salt og peber og et skud friskhakket dild

Noter

Anretningen kunne sikkert gøres meget bedre, men jeg placerede en klat tatar på tallerkenen samt formede en lille kugle og placerede i et halvt syltet rødløg. Herefter et par af de hvide skaller på tallerkenen og til sidst en gavmild bunke stenbiderrogn. Slut af med lidt frisk dild.