Udskriv
0 fra 0 stemmer

Asian Sensation - røget ål

Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 4 stk. røget ål a ca. 50 g. pr. stk.
  • 2 spsk. Honning
  • 2 spsk. teriakisauce
  • 1 spsk. Soyasauce
  • lime
  • Sesanfrø
  • Brøndkarse
  • Salt/peber

Sådan gør du

  • Tag en kasserolle og tilsæt honning, teriakisauce og soja, lad det koge stille op og lad det simre til der er halvdelen tilbage, hvorefter du tilsætter lime. Det er meget en smag sag, men ideen er, at det salt, søde og sure skal smage igennem, dog med dominans af det sure. Tilsæt lidt peber. Lad det køle af, så det stivner en smule
  • I mens rister du sesamfrøene på en tør pande. Pas på de ikke brænder og tag dem af når de tager farve.
  • Læg et stykke ål på hver tallerken, hæl saucen ud over, drys med sesamfrø og brøndkarse som vist på billedet.