Hjemmelavet Coleslaw
Nem hjemmelavet Coleslaw - den eneste opskrift du behøver!
Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid1 time t
Samlet tid1 time t 15 minutter min
Antal: 8
Forfatter: Gastromand.dk
- 1 Lille hvidkålshoved Prøv også med spidskål eller rødkål
- 4-6 Gulerødder Alt efter størrelse
Marinade
- 2 spsk. Sød sennep (fx "French") - alternativt dijonsennep blandet med lidt honning eller sukker
- 1 dl Æblecidereddike - andre eddiker kan naturligvis bruges
- 2 tsk Salt Du kan med fordel bruge urte- eller sellerisalt
- 2 spsk. Sukker
- 1 tsk. Stødt spidskommen
- Friskkværnet peber
Coleslaw dressing
- 2 dl Creme fraiche Jeg brugte 18%, men er du en rigtig gris, vælger du naturligvis 38%
- 2½ dl Hjemmelavet mayonaise Hellmanns mayo fungerer også fremragende
- 2-3 tsk. Sukker
- Salt og peber
Snit hvidkålen fint
Riv gulerødder på et rivejern
Bland kål og gulerod sammen.
Rør marinaden sammen
Bland kål og gulerødder i marinaden – jeg brugte en stor plastikpose
Lad det trække i minimum 60 min. I køleskabet
Rør coleslaw-dressingen af ingredienserne – smagen skal naturligvis være let sødlig
Hæld al marinaden fra kålblandingen
Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hele rundt, umiddelbart før servering.