Udskriv
4.6 fra 5 stemmer

Kalua Pulled Pork

Den hurtigste måde at få smørmørt svinekød på
Forb. tid2 min
Tilb. tid8 t
Antal: 6 personer

Equipment

Ingredienser

  • 1-1,5 kg Nakkefilet
  • 1 pakke bacon
  • 4 spsk barbecue rub
  • 5 fed hvidløg

Sådan gør du

Forberedelse af nakkefileten

  • For bunden af gryden med bacon.
  • Pil hvidløgene og giv dem lidt kærlige smæk, så de åbner sig.
  • Placer nakkefileten oven på bacon og hvidløg.
  • Drys rub'en ud over nakkefileten.
  • Låg på og så kører vi!

Tilberedningen

  • Tænd for slowcookeren på "Low".
    Varmen fra slowcookerens bund og sider vil nu få kødet til at smelte, baconen til at gå i opløsning og hvidløget til at blive aromatisk nede i fedtet 😍
  • Lad grisen stå i 8-10 timer. Vend den eventuelt halvvejs, men det er ikke strengt nødvendigt.
  • Når den er helt smeltet, hiver du den i småstykker nede i gryden med et par gafler.
  • Servér med alle de vante pulled pork toppings.