Start med at dele æg i hvider og blommer
Sæt hviderne i fryseren i max 15 min.
Pisk blommer, mælk, smeltet smør og sukker
Bland mel. bagepulver, natron og vaniliesukker
Pisk de to blandinger sammen
Tilsæt citronsaft og -skal
Tag hviderne ud af fryseren og pisk dem stive
Vend hviderne i dejen
Steg en lille klat dej for at teste smagen
Lad dejen trække i 30 min. på køl
Varm en pande på ca. 1/3 varme
Smid en klat smør på panden og lad det buse af
Smør en anretterring på indersiden med olie
PLacer ringen på panden og fyld den halvt op med dej
Efter ca. 5 min. er dejen souffleret og kan vendes forsigtigt med en paletkniv
Lad pandekagen stege i yderligere et par minutter
Flyt anretterring med indhold til en tallerken og brug en skarp kniv til at frigøre pandekagen fra ringen
Fjern evt. fastbrændt dej fra ringen og gentag processen