Go Back
Udskriv
3.75 fra 4 stemmer

Pærechutney med abrikos og ingefær

Ingredienser

  • 3 stk faste pærer
  • 1 stk løg
  • 25 g smør
  • 75 g tørrede abrikoser
  • 1 stk rød chili
  • 15 g frisk ingefær i små tern
  • 2 tsk sennepskorn
  • 0,5 dl æblecidereddike
  • 75 g sukker
  • 0,5 dl vand

Sådan gør du

  • Skræl pæren og skær i grove tern. Skær løget i strimler.
  • Smelt smørret og lad det brune let. Kom pære og løg på. Svits let,
  • Kom tørrede abrikoser i mindre stykker, chili, ingefær og sennepskorn på. Lad de let stege et par minutter.
  • Kom eddike, sukker og vand på. Simmer uden låg til det er kogt ind. Kom på glas og luk til.