Go Back
+ servings
roastbeef
Udskriv
5 fra 3 stemmer

Luksus Roastbeef

Roastbeef af Cote de Boeuf
Antal: 4 stk

Ingredienser

  • 350 g stegt oksekød i tynde skiver Her har vi brugt cotes de bouef
  • 8 stk syltede perleløg (eller rødløg) (lad de rå løg trække i en syltelage kogt af lige dele eddike, vand og sukker. Gerne et døgn)
  • 4 skiver rugbrød
  • 1 spsk røgeost
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 spsk sennep
  • 1 spsk kapers
  • 4 stk grønne asparges - ikke for små i det.
  • 2-3 stk skalotteløg (eller 1-2 almindelige løg)
  • olie til stegning
  • Urter - Her nasturtium (aka blomsterkarse eller tallerkensmækker) og shizokarse.
  • 1 stk økologisk citron

Sådan gør du

  • Knæk bunden af aspargesne - Der hvor den selv knækker af. Kom dem i en skål med kogende vand og lad dem trække 2-3 minutter deri. Kom direkte over i isvand.
  • Rør røgeost, creme fraiche, sennep og kapers sammen. SMag til med salt, peber og citronskal. Skær asparges ud i 1-2cm stykker og rør i.
  • Skær skalotteløgene i 2-3mm tykke skiver. Fritér dem i 160 grader varm olie indtil de er gyldne. Det tager et par minutter, men vær over dem, for pludseligt går det hurtigt. Læg dem på fedtsugende papir.
  • Smør brødet - HELT UD TIL KANTERNE. Læg kød herpå. Top med remoulade, syltede løg, stegte løg og urter. Hvis du er sådan lidt frisk i det, kan du også give dem en omgang friskrevet peberrod. Server med det samme.

Video