Smelt smør ved lav varme i en kasserolle
Bland gær og sukker, gerne med en køkkenmaskine eller anden røremaskine
Kom mælken ned i gryden, når smøret er smeltet. Afvent til blandingen er lunken, og bland det med gæret og sukkeret.
Pisk de 2 æg sammen i en skål og kom dem ned i smørblandingen. Lad det piske/røre godt sammen.
Kom salt i. ca. 1 tsk.
Kom lidt efter lidt melet og lad ælte godt sammen til dejen er konsistent.
Lad dejen hæve i 45 min.
Skær din dej i mindre stykker og rul dem ud til en rund cirkel og skær den i ottendedele.
Rul dine pølsehorn og læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 15 min. - og gerne lidt ekstra, hvis du ikke har travlt.
Pensl dine horn med pisket æg og bag dem ved 225 grader i 13-15 min. i midten af ovnen.
Lad dem afkøle lidt, men nyd dem gerne lune.