Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
4.50
fra
2
stemmer
Bison Burger - Sugar Coated Bacon - Bourbon Glazed Onions...
Forb. tid
40
min
Tilb. tid
20
min
Samlet tid
1
t
Antal:
2
Forfatter:
Gastromand.dk
Ingredienser
Karamelliseret løg
4
store løg
Smør og olie til stegning
1
dl
Bourbon - Makers Mark fx
Tålmodighed
Sugar Coated Bacon
6
stykker
øko bacon
1
tsk
brun farin
Chili-Chutney
Se opskriften via link længere nede i indlægget.
Bison
600
gram
Bison Kød - Jelling Naturkød kan være leverancedygtige
Smør og olie til stegning
Salt og Peber
Tilbehør
Pickles
Din favorit ost
De bedste Burgerboller du kan bage/opdrive
Sådan gør du
Karamelliseret løg
Snit løgene helt fint eller brug et mandolinjern
Varm en pande op og smelt smør og olie
Lad dem simre helt helt svag varm i 20 min.
Skrue derefter godt op og tilsæt bourbon og flamber dem med stil! Pas nu på dig selv!
Tålmodighed
Sugar Coated Bacon
Varm ovnen op til 125 grader
Læg dit bacon ind med bagepapir og drys det brune farin udover
Det skal have ca. 25-30 minutter måske længere afhængig af din ovn
Chili-Chutney
Se opskriften via link længere nede i indlægget.
Bison
Form 2 solide bøffer af 300 gram stykker.
Steg dem på din bedste pande i en blanding af smør og olie.
Tilbehør
Saml burgeren som vist på billedet eller efter eget ønske - det kommer til at smage godt lige med hvad!