Start med at sætte risene til at koge.
Imens finder du en gryde og tilsætter vand, fiskefond og laurbærblade.
Porcher nu fiskene i 8-10 min. I samme vand kan du porchere æggene, hvis du har svært ved at styre det, så koger du dem i 5-6 minutter, de skal være næsten smilende.
Varm en wok eller an pande med høje kanter op til middelhøj varme.
Tilsæt smør og olie på panden.
Hak løg og hvidløg godt og svits det på panden i et par minutter.
Imens hakker du alle stilkene fra korianderne og 1-2 chili som du svitser med.
Tilsæt så karrypasta og rør det hele godt sammen. Svits yderligere i 2-3 minutter.
Tilsæt nu ris og steg det godt sammen.
Fisken og æggene er nu færdige.
Skær fisken ud i mindre stykker og tilsæt den i retten.
Pil æggene og skær dem i kvarte, tilsæt også dem.
Fold nu risene omkring fiske og æg forsigtigt så det hele blandes.
Lad det stege i 4-5 minutter.
Hak lidt ekstra chili, korianer og skær citronerne i kvarte.
Tilsæt det inden servering.