Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
3.86
fra
63
stemmer
Hjemmelavet rødkål à la Gastromand
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
40
minutter
min
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Antal:
8
Forfatter:
Gastromand.dk
Ingredienser
1
kg
rødkål
1-2
æbler
2
dl
lagereddike
5
spsk
balsamicoeddike
150
g
sukker
1
spsk
Ribsgele
2
stjerneanis
2
lauerbær
Lidt ingefær
Lidt Allehånde
Lidt andefedt - alternativt smør
Salt
Peber
Sådan gør du
Snit rødkål i ca. 1/2 cm tykke strimler og skær æblerne i 1x1cm tern
Varm andefedt i en stor tykbundet gryde
Steg rødkål og æbler i andefedtet i ca. 5 min.
Tilsæt resten af ingredienserne og lad det småsimre i ca. 20 min.
Smag til med ribsgele, salt, peber og evt. mere sukker og eddike - rødkålen skal være sur/sød, let glinsende og stadig have lidt bid
Fisk stjerneanis og lauerbær op og server!