Lav en så orange glasur som muligt. Tilsæt alt flormelis i en skål og giv det et par kogende spisefulde vand - hvis du har en Quooker så brug den. Pas på med ikke at bruge for meget for det skal være en mere tyk og stiv glasur!
Tilsæt pasta som også vil fortynde glasuren - juster med rød farve for at opnå en så orange kage som mulig.
Rul marcipan ud og pensel det med sort frugtfarve.
Skær det det nu ud som vist på billederne og læg det til side - du kan også lave andre udskæringer - dette er bare et eksempel.
Stil kagen på en rist.
Når kagen er kølet af hælder du forsigtigt glasuren over på midten og lader den løbe ned langs siderne - du skal ikke hjælpe den med en spartel da det ikke bliver jævnt så! Lad det løbe!
Vent nu 5 min hvorefter du tilføjer marcipan og slik.
Nu bliver du faktisk nødt til at spise kagen indenfor 20-30 min ellers begynder glasuren at løbe - håber ikke det er et problem :-)