Go Back
+ servings
Udskriv
No ratings yet

Shortribs Hotdogs med Coleslaw og cholula

Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Ribs

  • 2 spsk olie til stegning
  • Salt og friskkværnet peber
  • 4 shotribs ca. 3 kg
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 flaske Cholula
  • 1 grøn peber
  • 1 grøn chili - 2 hvis du er hardcore - 3 hvid du er insane
  • 3 stengler blegselleri
  • 2 gulerødder
  • 1 stort løg
  • 700 ml god oksefond
  • 1 suppevisk af persille/timian/laurbærplade
  • 8 hotdogbrød - bag selv eller køb hos bageren

Coleslaw

  • 1 lille hvidkålshoved
  • 1 gulerod
  • 2 salatløg
  • 1 lille bundt persille
  • 1 spsk æble eddike
  • 1 spsk olie
  • Sellerisalt
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Ribs

  • Find en stor gryde og varm olien godt op. Giv ribs'ene en omgang salt og peber og brun dem på alle sider. Hvis din gryde ikke er stor nok så gør du det over flere omgange.
  • Imens hakker du alle grøntsagerne på en hurtighakker - de skal ikke bruges så skidt med hvordan det ser ud.
  • Tilsæt nu grøntsagerne i det overskydende fedt og olie og svits det godt igennem i 5 min.
  • Tilsæt tomatpuré og brænd det godt af.
  • Tilsæt så fond og dine ribs.
  • Tilsæt nu ½ flaske Cholula!
  • Så er det vin/øl tid for nu skal de have 2½ time eller indtil køddet er helt mørt.
  • Når køddet er mørt så fisker du det op og lægger det til side.
  • Si nu resten af saucen for grøntsager og krydderurter og kog det ind til ca. halvdelen.
  • Fjern ben fra køddet og træk det fra hinanden. Læg det hele tilbage i saucen og smag det til.
  • Varm hotdogbrødene og flæg dem - læg noget kød og sauce i og tilføj coleslaw, hakket persille og evt. lidt mere Cholula.

Coleslaw

  • Snit og riv alle grøntsagerne og bland dem med resten af ingredienserne - lad det trække indtil resten er done.