Go Back
+ servings
Udskriv
1 fra 2 stemmer

The Crazy Horse Salad

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid20 minutter
Ret: Dinner
Køkken: Mexican
Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 2 hele friske jalapenos
  • 1 lille rødløg
  • 1 stor håndfuld tortilla chips
  • 1 stor håndfuld frisk blandet salat
  • 1 stor bundt koriander
  • 1 stor bundt bredbladdet persille
  • 1 spsk ristede græskarkerne
  • 1 spsk pinjekerner
  • Saft og skal fra en hel lime
  • Ekstra Jomfru Oliven Olive
  • 2 store avokadoer
  • 200 gram queso fresco ost
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Flæk avokadoerne og giv dem lidt lime saft, lime skal, olie, salt og peber. Læg dem i en braddepande.
  • Læg chipsene i bradepanden og fordel osten over - der må gerne være lidt ost tilbage.
  • Stil nu bradepanden i ovnen ovnen i ca. 10-12 min til osten er smeltet og avokadoerne har fået en grillet overflade.
  • Imens skyller du salaten og stiller det til side - sørg for at slynge det eller tørre det godt - vi vil ikke have vand med i retten.
  • Find en pande og tørrist græskarkerner og pinjekerne i 3-4 min - pas nu på de ikke brænder på, for så er de ødelagte.
  • Skær din jalapenos og løg på et mandolinjern eller så tyndt du kan! Fjern kernerne i chilien - medmindre du er hardcore!
  • Find en skål hvor du vil servere salaten i. Start med salaten, så løg og jalapenos. Herefter fordeler du avokado og torilla chips samt kerne, til sidst hælder du en lille smule olie og limesaft over. Drys også lidt friskkværnet peber over. Salt er ikke nødvendigt.