Riv sweet potatoes og rødbede
Hak champignon fint
Blend kikærter groft
Varm et par spsk. olie op på en pande
Steg champignon, sweet potatoes og rødbede ved 2/3 varme i 10-15 min. - det er vigtigt at væsken steges væk
Tilsæt de blendede kikærter og havregryn og steg yderligere 5 min.
Flyt fra panden til en skål
Bland med resten af ingredienserne undtagen æg
Smag til med salt og rigeligt friskkværnet peber
Når du synes, at ”farsen” har den rette saltbalance, rører du ægget i
Lad farsen hvile i 30-60 min.
Test "farsen" ved at stege en lille bøf - smag evt. farsen til, hvis der er brug for det
Form 4-8 bøffer alt efter hvilken størrelse der passer med din burgerbole
Varm en pande op med rigeligt olie.
Steg bøfferne 5-10 min. på hver side
Du kan også vælge at grille dine bøffer 5 min. på hver side ved 225 grader og grill i ovnen
Afslut med et par skiver ost på hver bøf
Har du en creme brulee brænder, giver du lige osten et skud varme;)