Go Back
+ servings
Udskriv
5 fra 1 stemme

Double Chocolate Cookies med marshmallow og bacon

Antal: 8
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 100 g. sukker
  • 100 g. brun farin
  • 100 g. smør
  • 1 æg
  • 1 tsk vanillesukker
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 150 g hvedemel
  • 1/3 tsk salt
  • 100 g hakket mørk chokolade
  • 100 g hakket lys chokolade
  • 100 g hakkede pekannødder
  • 100 g bacon i tern
  • 1 pose marshmallows

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 150 grader
  • Steg bacon sprødt
  • Skær marshmallow i tern af 1,5x1,5 cm
  • Rør sukker, brun farin og smør godt sammen
  • Tilsæt resten af ingredienserne med undtagelse af marshmallows og bacon
  • Rør dejen godt sammen
  • Tril dejen til kugler på størrelse med en lille bordtennisbold
  • Læg 9 kugler på en baggeplade
  • Bag cookies ved 150 grader i 15 min.
  • Når der er 5 min. tilbage af bagetiden drysser du marshmallows og bacon over cookiesene
  • Lad dem køle min. 10 min. før servering