Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Ingen vurderinger endnu
Hestons Summer Burger
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
40
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
Ret:
Hovedret
Køkken:
British
Antal:
4
Forfatter:
Gastromand.dk
Ingredienser
Bøffer
500
gram
hakket okse - 200 gram hakket svin
Salt og peber
Olie til stegning
En kuglegrill
Bana Cauda
6
fedhvidløg
4
ansjovsfilet
1½
dl
sødmælk
½-1
dl
oliven olie
Syltet Spidskål
½
spidskål
½
dl
hvid eddike
½
dl
god creme fraiche
Salt og peber
Brioche boller - se link i indlægget.
Sådan gør du
Bøffer
Bland det hele grundigt sammen og varm grillen op.
Steg bøfferne rosa.
Bana Cauda
Varm alt på nær olie op og lade det koge i 10 min i en lille kasserolle.
Blend det hele sammen og lad det køle af.
Tilsæt nu olie imens du pisker det sammen til det tykner - jo mere olie jo tykkere bliver det.
Syltet Spidskål
Riv kålet på et rivejern.
Tilsæt eddike, salt og peber og lad det trække 30-60 min i køleskabet
Tilsæt creme fraiche
Brioche boller - se link i indlægget.