Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
4.67
fra
6
stemmer
Porchetta Barbeque Style
Forb. tid
30
minutter
min
Tilb. tid
3
timer
t
Samlet tid
3
timer
t
30
minutter
min
Antal:
4
Forfatter:
Gastromand.dk
Ingredienser
Rub
2
dele
typisk spsk. salt
3
dele rørsukker
3
dele paprika
2
dele barbecuekrydderi el. lign.
1
del cayennepeber
1
del chillipulver
1
del spidskommen
6
fed
hvidløg
½
rød chili
Porchetta
1
stk svineslag
Sådan gør du
Rub
Bland det hele sammen i en morter
Svineslag
Rids svineslaget grundigt - du kan vælge at gøre det i kryds eller helt standard - det kommer til at se ret blæret ud på kryds.
Fordel rubben over dyret.
Rul det grundigt sammen, og giv det en god omgang salt.
Sæt det på dit rotisserie og lad det snurre i 3 timer ved ca. 200 grader.
Når der er 30 min. igen, så giver du det en omgang barbecuesauce hver 10. min.
Lad det trække i 20 min., når det er færdigt.
Cut it up!