Go Back
+ servings
Udskriv
4.31 fra 13 stemmer

American Style: Corndogs!

Forb. tid20 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid30 min
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 125 g hvedemel
  • 125 g majsmel
  • 1 spsk. sukker
  • 3 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 2 æg
  • 2 spsk. smeltet smør
  • 2 dl mælk
  • 2 liter olie til friture rasp eller solsikke
  • 8-10 pølser
  • Grillspyd af træ

Sådan gør du

  • Dybest set blander du bare alle ingredienser dog ikke grillspyd og pølserne.
  • Dog holder du lige igen med den ene dl mælk og tilsætter efter behov.
  • Inden du dypper pølserne skal de være helt tørre, så tør dem i et rent viskestykke eller en serviet inden
  • Dejen skal være ret tyk således pølserne kan hænge fast.
  • Stik grillspydet i enden af svællen og dyb dyb dyb - drej dem langsomt rundt så det lægger sig i et jævnt læg
  • Nu varmer du en gryde med olie op eller bedre endnu en fritøse - for olien må faktisk ikke være for varm - ca. 160 grader.
  • Duk pøllerne og lad dem få indtil de er sprøde og gyldne. Så længe som muligt.
  • Server med ketter og gul amerikansk sennep til!