Hak løget fint og sautér i andefedtet ved medium varme, til løgene er bløde
Tilsæt lammeskanken og steg til lammet har fået lidt farve
Tilsæt vin, lammefond, timian og laurbær
Skru ned på lavt blus og lad det simre til kødet falder fra hinanden, når du presser på det (ca. 2½-3 timer)
Fjern laurbærblade og timian og put lam og lage i en foodprocessor.
Tilsæt persillen og kør massen til den er jævn
Si braisseringslagen fra (Gem den! Den skal bruges til lamme jus) og smag farsen til med salt og peber.
Rul farsen til en pølse med en diameter på ca 4cm (gøres nemmest i husholdningsfilm)
Skær herefter pølsen i 4cm stykker og stil på køl indtil 30min før servering.
Panér stykkerne i mel, æg og panko-rasp.
Fritér til kroketterne er gyldne – ca. 4-5 min i 190 grader varm olie.