Go Back
+ servings
Udskriv
5 fra 1 stemme

Leftover Christmas Pizza...

Forb. tid2 t
Tilb. tid20 min
Samlet tid2 t 20 min
Ret: Aftensmad
Køkken: Homemad
Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 2 andelår
  • ½ liter andefedt
  • Salt og Peber
  • 3 kartofler ukogte er nemmest
  • 1 rødløg
  • 1 kvist rosmarin
  • 1 stykke mozzarella
  • 1 håndfuld revet ost af din favorit
  • 1 omgang tomatsauce - se link længere nede.
  • 1 omgang pizzadej se link længere nede.

Sådan gør du

  • Læg alt andefedtet i en kasserolle og smelt det langsomt
  • Læg andelårene ned i fedtet og lad dem hygge sig - de skal ikke koge - blot lige under kogepunktet. Læg dem ligge i en 2-3 timer.
  • Snit rødløg og kartofler på et mandolin jern og gør dem klar.
  • Rul din pizza ud så rundt som muligt - ingen er perfekte og det skal se hjemmelavet ud.
  • Hæl tomatsauce på, så rødløg, kartofler.
  • Fisk andelårene op og pil kødet af - det burde faldet fra benet.
  • Fordel det på pizzaen, slut af med ost og nogle kviste rosmarin.
  • Bag den ved højeste temperatur i den forvarmede ovn - så varm som muligt og bag den til osten er smeltet.