Parter kaninen og varm en stor gryde godt op med halvdelen af andefedtet.
Hak alle grøntsager og smid dem på og lad det svitse i 4-5 minutter.
Tilsæt nu kaninen og brun den godt af hele vejen rundt, det tager ca. 10 minutter.
Smid så et fuldvoksens skvæt spiritus på og flamber skidtet! Pas nu på dig selv og loftet!
Så tilsætter du vand, suppevisk og peberkorn og lader det simre i 5 timer.
Pil nu køddet fra kaninen, det burde næsten falde af. Vær opmærksom på, at du får alle små stykker ben og brusk med - så brug hænderne, det er nemmest.
Riv det i stykker med en gaffel og stil det til side.
Si fonden og kog det ind til det kun er ca. 1 dl.
Hæld det over kaninen og tilsæt det sidste andefedt.
Smag til med salt og peber og hak ca. en spsk af de resterende krydderurter og tilsæt.
Rist noget brød til rilletten og server det med cornichoner.