Skræl alle rodfrugter og skær dem i små stykker, hvis du har fx en Alligator som jeg bruger, så gør det hele processen meget nemmere. Se om du kan lave dem så ensartede som muligt.
Skær løg og hvidløg i små stykker også.
Find en passende gryde og smid terningen og smørret i. Varm det langsomt op så det smelter sammen.
Smid så alle rodfrugterne i - løg/hvidløg og chili skal ikke i endnu!
Svits det i et par minutter.
Tilsæt så vand så det dækker samt krydderurterne.
Lad det simre i ca. 5 minutter til det er mørt.
Hæld vandet fra i en anden gryden og lad massen koge ind til der kun er et par spsk tilbage.
Stil rodfrugterne til side.
Varm en pande op og tilsæt et par gode skvæt olie.
Svits rødløg, hvidløg og chili og tilsæt så rodfrugterne.
Skru ned for varmen.
Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber.
Tilsæt ærter og bønner til sidst og lad dem varme igennem med retten.
Hak forårsløget og tilsæt det til sidst.
Så er du klar til servering!