Go Back
+ servings
Udskriv
4.5 fra 2 stemmer

Sensommer-mad: Bacon, pasta og grønkål

Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid25 min
Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 500 gram tørsaltet bacon af bedste kvalitet
  • 500 gram frisk økologisk grønkål
  • 250 gram frisk pasta efter eget valg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk knust chili
  • Oliven olie
  • 2 æggeblommer
  • 3 store spsk cremefraiche 18 %
  • 1 stor håndfuld friskrevet parmesan and then some
  • Salt/peber

Sådan gør du

  • Skær dit bacon ud i mindre stykker.
  • Varm en pande op til middelstærk varme og smid lidt olie på.
  • Steg dit bacon til det er gyldent og næste færdigt.
  • Stil det til side på noget fedtsugende papir. Lad panden vente pænt med det overskydende fedt.
  • Riv dit grønkål og skål det under din Quooker (hvis du har en) i 1 min eller kog det i et minut.
  • Læg det på skærebrættet og tør det let med papir.
  • Find en gryde og varm den langsomt op med blommer, creme fraiche og ost, smag til med salt og peber.
  • Rør indtil begynder at tykne lidt, så slukker du - det skal være tyndt, så tynd du selv tænker, at det er for tyndt - det tykner nemlig lidt imens du venter.
  • Find panden fra dit bacon-stegeri - knust hvidløg og smid chili og lad det svitse.
  • Varm en gryde op med vand og kog pastaen i 1 minut.
  • Smid nu pastaen i et dørslag og videre over på panden.
  • Slyng det godt rundt og smidt grønkålen og bacon i.
  • Så er det tid til anretning.
  • Friskkværnet peber og ekstra parmesan.
  • Spis-spis-spis!