Skær dit bacon ud i mindre stykker.
Varm en pande op til middelstærk varme og smid lidt olie på.
Steg dit bacon til det er gyldent og næste færdigt.
Stil det til side på noget fedtsugende papir. Lad panden vente pænt med det overskydende fedt.
Riv dit grønkål og skål det under din Quooker (hvis du har en) i 1 min eller kog det i et minut.
Læg det på skærebrættet og tør det let med papir.
Find en gryde og varm den langsomt op med blommer, creme fraiche og ost, smag til med salt og peber.
Rør indtil begynder at tykne lidt, så slukker du - det skal være tyndt, så tynd du selv tænker, at det er for tyndt - det tykner nemlig lidt imens du venter.
Find panden fra dit bacon-stegeri - knust hvidløg og smid chili og lad det svitse.
Varm en gryde op med vand og kog pastaen i 1 minut.
Smid nu pastaen i et dørslag og videre over på panden.
Slyng det godt rundt og smidt grønkålen og bacon i.
Så er det tid til anretning.
Friskkværnet peber og ekstra parmesan.
Spis-spis-spis!