Start med kartoflerne. Rens dem og skær dem i bundrette bidder. Lad dem koge i saltet vand i 7 minutter og lad dem trække ca. 5 yderligere minutter. De skal endelig ikke være udkogte.
Lad dem køle af.
Snit kålen fint og finde en tør pande som du varmer op. Rist kålen og chilien hurtigt af ved høj varme tilsæt et lille drys salt og godt med peber. Det må endelige ikke få for lang tid, så bliver det slatten.
Lad det køle af.
Varm en pande op med 1 spsk smør og rist rugbrødet på begge sider, tilsæt yderligere smør til det er gyldent og sprødt.
Lad det køle af på papir og giv det et drys salt.
Skær nu laksen ud og skær citronen ud (gem en fjerdedel). Anret det som du ønsker på et fad eller spækbræt og læg citroner ved. Riv nogle stykker af dilden og læg oven på.
Rør nu olie, eddike, citron, salt og peber godt sammen.
Find en skål og smid kartoflerne og kålen i - tilsæt din marinade og kapers.
Hak dilden og drys den over.
Riv rigeligt med parmesan over laksen inden servering.