Bland alle ingredienserne grundigt sammen i en hurtighakker eller en morter.
Gnid det grundigt ind i kødet og pak det ind i film.
Læg det på køl i nogle
timer.
SAUCE FOR THE INJECTION
Bland alle ingredienserne grundigt sammen med en stavblender, til ensartet
konsistens.
Sug saucen op i sprøjten og skyd det dybt ind i kødet 4-5
steder.
Reload efter behov.
PULLED BEEF
Vi vil foreslå, at du griller kødet på en kulgrill ved ca. 100 grader i min. 12 timer. Kødet skal have en kernetemperatur på ca. 90 grader. Ved denne
fremgangsmåde er du sikker på et godt resultat.
Sæt en bakke med vand under stegen – det skaber fugt i grillen.
Kuglegrill: Start med at varme ca. 10-12 briketter og fordel dem i hvert “rum” ude i siderne og lad grillen finde temperaturen (100 grader) i ca. 30 minutter. Læg derefter stegen på risten og kom 1-2 briketter på i timen i over de næste 12 timer.
Gasgrill: Start grillen og ram de 100 grader. Læg stegen på og kig til den jævnligt i løbet af de næste 12 timer.
Ovn: 12 timer ved 100 grader og dernæst 120 grader i den sidste time. Denne løsning kan fint bruges som det nemme alternativ - præcis som med Pulled Pork!
Noter
Du kan vælge at trække kødet eller lade gæsterne selv gøre arbejdet!