Go Back
Udskriv
No ratings yet

Thorsten Schmidts

Ret: Forret
Køkken: Nordisk
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 2 limfjordshummerkarle i skal
  • Hummersmør
  • Hybenroseblade
  • Rødmældeblade
  • Tørret hybenrosen pulver
  • Røde salvieblomster
  • 4 æg

Sådan gør du

  • Æggene pocheres ved 65C i 35 min.
  • Fjern hviderne og placer de letpocherede æggeblommer på en varm tallerken med lidt groft salt.
  • Hummerhalerne grilles i skal over bål med hummersmør ovenpå.
  • Pil hummerkødet ud af skallen. Husk at gemme saften/smørret til at vende rosenbladene i. Hummerhalerne saltes og placeres på tallerken.
  • Mariner hybenroserne i saften fra den grillede hummer med lidt hybeneddike og balsamico.
  • Anret færdig med rødmælde, salvieblomst, hybenstøv og til sidst evt, resten af hummermarinaden.