Pisk blommerne med sukkeret imens du løbende tilføjer 12 cl. Brandy/cognac. Bliv ved med at piske til sukkeret er opløst og konsistensen er flydende.
Herefter vendes blommemassen med hviderne og krydderrierne med undtagelse af muskatnød. Dette er basen for din drink.
Servering
Når du er klar til at servere tages 1 stor spiseskefuld af basen og puttes i et glas/kaffekop/krus.
Herefter tilføjes 3 cl. Brandy og 3 cl. Mørk rom. Vi har valgt at bruge Hennessy VS og Myers's Rum. Tilføjelsen af spiritus skal ske under konstant omrøring.
Til slut fyldes med varm mælk og der røres til der dannes skum på toppen. Herefter rives en smule muskatnød på toppen og drinken er klar til servering.
Det kræver måske en smule øvelse at få drinken til at sidde i skabet, men det er det hele værd. Juster gerne med mængden af krydderrier efter smag.