Go Back
+ servings
Udskriv
4.80 fra 5 stemmer

Verdens bedste steak sandwich...

Forb. tid10 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid15 min
Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 2 gode oksebøffer af mørbrad eller filet
  • 1 lille bundt rucola
  • 1 stor baguette
  • 1 rødpeber
  • 1 løg
  • 1 uforskammet god ost ceddar, spansk manchego eller primadonna
  • Grov sennep
  • Hjemmelaver remoulade
  • Salt/peber
  • Olie/smør til stegning

Sådan gør du

  • Find en grillpande og varm den godt op. Flæk dine baguettes og pensel dem med olie - rist dem til de har fået mærker fra panden.
  • Læg brødet til side.
  • Tør pande hurtigt af og varm den op igen og steg bøfferne til de er medium eller hvad nu din temperament er til - tilsæt lidt smør når de er halv færdige - husk salt og peber.
  • Hvis du har et mandolinjern, så finder du det nu, snit rødpeber og løg på det fineste trin. Stil det til side.
  • Skær nogle urimelig tykke skriver af ost, læg det til side.
  • Nu burde bøfferne være done, så dem lægger du i stanniol.
  • Når bøffen har trukket i ca. 5 min skal der bygges.
  • Nu smører du sennep på den nederste del, så rucola, så stykker af bøffen, peber, løg, ost og remoulade og toppen - uha det bliver godt det her!