Go Back
+ servings
Udskriv
0 fra 0 stemmer

Steak, kålpølse, vesterhavsost, brunet smør

Forb. tid25 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid45 min
Ret: Brunch
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 2 gode steaks fx. højreb
  • 2 kålpølser
  • 1 rødløg
  • 2-3 gulerødder
  • 1 blomkål
  • 200 gr smør
  • Lidt vesterhavsost
  • 4 æggeblommer
  • Persille
  • Salt og peber

Sådan gør du

Brunet smør

  • Brun smørret i en kaserolle ved god varme.

Kålpølser

  • Kog pølserne efter forskriften og skær i tykke skiver

Lynblancherede grøntsager

  • Skær løgene i tynde både og skil skallerne fra hinanden
  • Kør blomkål og gulerødder tyndt på mandolin
  • Kog 1,5l vand op med rigeligt salt
  • Hæld det kogende vand vand over grøntsagerne og lad dem trække i et par minutter
  • Dræn grøtsagerne

Steak

  • Steg bøfferne som du foretrækker det

Anretning

  • Anret steaks og pølser oven på en bund af grøntsager
  • Garnér med persille, æggeblomme og revet Vesterhavsost
  • Ved bordet tilsættes brunet smør i passende mængder