Skær løget i ultra tynde skiver, enten på et mandolinjern eller i hånden, så vidt det er muligt. Tænd for en pande og smelt smør og et par gode store skvæt olie derpå. Tilsæt så løg og lad det simre/stege i 30 minutter. Så tilsætter du 2 spsk HP Sauce og lader det simre med i yderligere 30 minutter indtil løgene er karamelliseret godt og grundigt.
SÅ smider du kødet på og lader det svitse ved høj varme i et par minutter, efterfølgende skruer du godt ned og lader det stå og simre i 30 minutter.
Så blander du dit livs cocktail, 1,5 dl. HP Sauce, ketchup, brun farin, sennep, cayenne peber, chili, eddike og espresso og giver det er par gode vrid salt og peber - shake it eller rør det godt sammen med en Bamix.
Hæld blandingen over kødet og løgene og rør det godt sammen, hak nu peber og selleri i små tern og tilsæt dem.
Rør det godt sammen og giv det yderligere 10 minutter, så skulle det være klar.
Grib nu en palet og tag en skefuld op, hvis det kan balancere nogenlunde uden at falde sammen, så er det kogt nok ind.